De bevoorrading
Het verhaal van elke bereiding begint bij onze leveranciers.
Bij hen herkennen we onze gedeelde passie voor kwaliteit en stiptheid. Samen zoeken we elke dag naar verse ideeën die ons eindproduct nog beter kunnen maken. Een strakke organisatie garandeert een constante, kwaliteitsvolle bevoorrading.
Verse kwaliteitsvolle streekproducten
Het hele jaar door werken we intensief samen met een vijftigtal leveranciers uit onze onmiddellijke omgeving.
Naargelang de vraag en het seizoen worden aardappelen, melk en talrijke andere producten steeds dagvers aangeleverd.
Traditie en innovatie, hand in hand
Het is de passie voor smaak die ons elke dag doet innoveren. Ons succesvol recept weet telkens weer een smaakvol antwoord te vinden op de steeds veranderende verwachtingen van onze klanten.
Vergeten groenten, lokale kazen, exclusieve smaken … op het ritme van de seizoenen innoveren we tradities en streekproducten die we verwerken in onze gerechten.
We proeven, proberen, degusteren en testen dan nog eens… Zo stellen we een aanbod samen op maat van onze klanten en respecteren we de originele ingrediënten.