NL FR
Frianda logo

Onze Expertise

Een bijzondere aandacht voor de basiskwaliteit van onze grondstoffen, een opmerkelijke knowhow en een flinke dosis flexibiliteit: dat zijn de kenmerken die Frianda zo typeren.

Onze producten worden met dezelfde zorg als thuis bereid. Alles wordt op authentieke wijze klaargemaakt met groot respect voor het originele bereidingsproces en een permanente controle op kwaliteit, veiligheid en hygiëne.

Iedereen bij Frianda deelt dezelfde passie voor het vak. Van de selectie van de ingrediënten tot de stipte levering bij onze klanten, van de bakkerij en de keukens tot in ons atelier, iedere medewerker draagt zijn steentje bij aan de zoektocht naar de perfecte smaak.

Expertise van Frianda : de bevoorrading

De bevoorrading

Het verhaal van elke bereiding begint bij onze leveranciers.

Bij hen herkennen we onze gedeelde passie voor kwaliteit en stiptheid. Samen zoeken we elke dag naar verse ideeën die ons eindproduct nog beter kunnen maken. Een strakke organisatie garandeert een constante, kwaliteitsvolle bevoorrading.

Expertise van Frianda : de bevoorrading
Verse kwaliteitsvolle streekproducten

Het hele jaar door werken we intensief samen met een vijftigtal leveranciers uit onze onmiddellijke omgeving.

Naargelang de vraag en het seizoen worden aardappelen, melk en talrijke andere producten steeds dagvers aangeleverd.

Traditie en innovatie, hand in hand

Het is de passie voor smaak die ons elke dag doet innoveren. Ons succesvol recept weet telkens weer een smaakvol antwoord te vinden op de steeds veranderende verwachtingen van onze klanten.

Vergeten groenten, lokale kazen, exclusieve smaken … op het ritme van de seizoenen innoveren we tradities en streekproducten die we verwerken in onze gerechten.
We proeven, proberen, degusteren en testen dan nog eens… Zo stellen we een aanbod samen op maat van onze klanten en respecteren we de originele ingrediënten.

In de bakkerij

Quiches, rolletjes, klaar om te beleggen ... Het kruimel- en bladerdeeg wordt elke dag door onze artisanale bakkers gekneed en door onze koks van lekkere garnituren voorzien.

Expertise van Frianda : artisanale bakkers
Expertise van Frianda : artisanale bakkers
Expertise van Frianda : koks

In de keuken

Puree, gegratineerde aardappelgerechten, vullingen, sauzen voor ovenschotels,… onze koks laten u telkens weer genieten van unieke combinaties en subtiele aroma’s.

Op basis van traditionele recepten bereiden onze koks elke dag 20000 verse porties!

Expertise van Frianda : koks

Ons atelier

Ons atelier is de kers op de taart. Het is de laatste fase in het productieproces. Hier wordt de final touch gegeven aan de bereidingen voor ze verpakt naar onze klanten vertrekken.

Eén voor één worden quiches, gevulde aardappelen en andere bereidingen nauwgezet gegarneerd.

Expertise van Frianda : ons atelier
Expertise van Frianda : ons atelier