NL FR
Frianda logo

Onze Onderneming

Het verhaal van Frianda start in het begin van de jaren 80 met het maken van dagelijks artisanaal bakprodukten, bladerdeegwaren en cakes. Met deze activiteit slaagt de firma erin de verschillende behandelingen van het deeg perfect te beheersen.

Haar wil om produkten van de hoogste kwaliteit aan te bieden en de enorme betrokkenheid van het personeel maken het mogelijk geleidelijk aan nieuwe traiteur produkten te ontwikkelen.

image onderneming frianda artisanaal bakprodukten image onderneming frianda quiche

Vandaag is Frianda gevestigd in een milieuvriendelijk gebouw waar ze nog steeds haar verschillende produkten met véél zorg en vakmanschap vervaardigt. Frianda beheerst zo het verwerken van voedselprodukten op basis van deeg, groenten, aardappelen, kaas en room.

Frianda stelt zich dagelijks in kwestie en investeert voortdurend in nieuwe installaties om een veilige en een beheerste productie te garanderen. Frianda heeft dan ook de certificaten FSSC 22.000 en IFS. Deze waarmaking is een kwaliteitsgarantie voor onze firma die het jarenlang vertrouwen van onze klanten en partners komt verstevigen.

IFS gecertificeerd

image onderneming frianda IFS

FSSC 22000 gecertificeerd

image onderneming frianda Safety
image onderneming frianda artisanaal bakprodukten image onderneming frianda quiche