NL FR
Frianda logo

Onze waarden

De juiste Smaak vinden is geen opdracht maar een passie. Onze medewerkers bewijzen elke dag waarom hun job een echt metier is. Het zijn ervaren vakmensen die de meest heerlijke gerechten op smaak brengen.

Onze klanten kunnen rekenen op kwalitatief hoogstaande voedingswaren aangepast aan hun specifieke eisen en timing.

Waarden Frianda : Natuurlijke en smakelijke ingrediënten

Smaak

Waarden Frianda : Natuurlijke en smakelijke ingrediënten
Natuurlijke en smakelijke ingrediënten

Melk, eieren, hesp, groenten… ingrediënten van bij ons blijven verbazen door hun verscheidenheid. Een onuitputtelijke bron van inspiratie! We kiezen enkel voor kwaliteitsproducten van lokale boeren en kwekers die we met de grootste zorg selecteren.

Uiteraard staat steeds de kwaliteit van onze streekproducten voorop. Zij moeten voldoen aan onze strengste vereisten. Onze producenten, medewerkers en voedingsexperten helpen bij het verfijnen van onze keuze.

Authentieke en innoverende recepten

Quiches, gevulde aardappelen, stoofpotjes, aperitiefhapjes, bladerdeeg … Onze recepten zijn echte huisbereide gerechten. Een mooi evenwicht tussen traditie en innovatie met producten die we goed kennen.

We vernieuwen onze smaken naargelang de seizoensproducten en op vraag van onze klanten. Echte smaak is een inspiratie voor elke dag!

Talentvolle ambachtslui

We doen ons werk graag goed en met een oog voor detail. Elke medewerker neemt zijn verantwoordelijkheid doorheen alle fases van de bereiding.

Bakkers, koks, traiteurs,… onze medewerkers zijn echte ambachtslui met een passie voor smaak.

Passie

De passie voor smaken

Smaken ontdekken, aroma’s combineren en creëren die beantwoorden aan de trends en verwachtingen van onze klanten. Onze belangrijkste doelstelling: onszelf heruitvinden terwijl we authentiek blijven. We houden van innovatie met producten die we goed kennen zoals aardappelen, quiches of bladerdeeg. Altijd met een gezonde dosis durf en passie. Want elke maaltijd is een feest!
Kennis delen

Smaak is, naast een gemeenschappelijke passie, een knowhow die we graag doorgeven.
We werken steeds in overleg met ons team, onze klanten en onze leveranciers.
Samen met hen staan we in voor de beste producten, kwaliteit en service op maat.

Waarden frianda : De passie voor smaken
Waarden frianda : De passie voor smaken
Waarden Frianda : respect van producten

Respect

Waarden Frianda : respect van producten
Onze buurt

Wij luisteren. Van de detailhandelaar tot de supermarkten via de groothandelaars... enkel door naar onze leveranciers te luisteren, kunnen we het unieke karakter van hun producten behouden.

De dialoog met en het luisteren naar onze werknemers en ambachtslui helpen om onze diensten te verbeteren.

Onze producten

Onze bereidingen worden met de grootste zorg klaargemaakt. Ze brengen de specifieke smaken van onze ingrediënten samen tot een harmonieus geheel. Een perfecte beheersing van de verschillende productieprocessen garandeert steeds een onfeilbare kwaliteit.

Het milieu

De lokale landbouw verdient ons grootste respect. Moeder natuur voorziet ons in haar achtertuin van de meest fantastische ingrediënten. Daarom investeren we bewust in een duurzame infrastructuur en ecologisch verantwoorde technologieën.

Tijdens ons productieproces doen we dan ook zoveel mogelijk aan energierecuperatie.

Verantwoordelijkheid

Eén voor allen ...

Individuele verantwoordelijkheid. Het plezier van werk dat goed gedaan is. Het uitwisselen van ideeën.

Bakkers, koks, traiteurs, inpakkers, administratief personeel… elke medewerker is verantwoordelijk voor de zoektocht naar de beste oplossingen, op alle niveaus binnen het bedrijf.
... allen voor één!

Samen dragen we de verantwoordelijkheid en de wil om onze klanten te bedienen binnen de juiste tijd en met streng gecontroleerde kwaliteitsproducten.

Waarden Frianda : verantwoordelijkheid
Waarden Frianda : verantwoordelijkheid